Back to all Post

Букмекерська контора 1xBet (1xBet)

Букмекерська контора 1xBet (1xBet)

Переваги та недоліки

Плюси

  • Високі коефіцієнти.
  • Широка лінія.
  • Зручний мобільний додаток.
  • Величезний вибір акцій і винагород.

Мінуси

  • Немає інформації про компанію.
  • Сертифікат надано на закордонній території.

Букмекерська контора 1xBet знайома практично всім жителям СНД, навіть тим, хто не особливо замислюється про ставки. БК дійсно неймовірно популярна на пострадянському просторі і використовує широкий вибір ставок і видатну програму винагород.

Надійність

Чесність букмекера – це один із найважливіших критеріїв вибору. Якщо фірма офіційно не зареєстрована, у неї немає ліцензії, про неї немає інформації, це свідчить про високу небезпеку командної роботи. І, на жаль, ви не знайдете важливої ​​інформації на головному інтернет-сайті 1xBet.

Підприємство виключає необхідність надання необхідної інформації про себе. Зокрема, повністю відсутні офіційна назва, юридична адреса, свідоцтво про реєстрацію, юрисдикція, в якій заснована компанія. Чому офіс 1xBet приховує всю цю інформацію – невідомо, враховуючи, що його реклама гримить по СНД. Але відсутність цієї інформації – це сигнал недовіри до фірми.

Що стосується дозволу, на веб-сайті 1xBet також немає інформації про документ. Тим не менш, у відкритих джерелах вдалося знайти інформацію про авторизацію завдань відеоігор. Фірма 1 xbet працює на підставі ліцензії № 8048/JAZ. Файл було опубліковано в Кюрасао – це офшорна територія, яка не розголошує інформацію про зареєстровані компанії.за посиланням 1xBet реєстрація веб-сайт При цьому фірма зазвичай блокується, в тому числі і в Україні. Тому для доступу до сайту вам може знадобитися функціонуюче дзеркало 1xBet.

Єдине, що зберігає букмекера 1xBet – хорошу онлайн-репутацію серед геймерів. Відгуки про цей бізнес хороші, користувачі стверджують, що він стабільно виплачує клієнтам джекпоти. Тим не менш, цього недостатньо, щоб вважати цю організацію досить авторитетною. Відсутність важливих деталей на офіційному сайті 1xBet – це серйозна проблема для великої букмекерської контори. З цієї причини компанія не заслуговує довіри, і лише хороша репутація в Інтернеті її рятує. Оптимальна оцінка надійності компанії – «3», і це невелика натяжка.

План переваг 1xBet

Політика бонусних пропозицій дуже важлива для будь-якої компанії. Букмекери вимагають залучати абсолютно нових клієнтів. Крім того, компаніям важливо підтримувати осіб, які зараз покладаються на бізнес, тому потрібен широкий вибір. На 1xBet є багато переваг, і є вибір для всіх клієнтів – як новачків, так і досвідчених користувачів. Дозвольте дізнатися більше про заохочення ставок.

Літкий стимул надається клієнтам, які тільки почали робити ставки в букмекерській конторі. Фірма нараховує до 100% вигоди для клієнтів. Щоб отримати бонусну пропозицію за реєстрацію на 1xBet, необхідно зареєструватися та поповнити рахунок на суму від 10 грн. Компанія збільшить кількість вашого поповнення. Максимальна сума поповнення рахунку для отримання бонусу становить 3000 грн.

Однак перевагу буде запропоновано для зняття відразу після того, як ви зіграєте в неї п’ять разів. Для цього потрібно робити ставки типу «акція»; з різноманітністю подій не менше 3. При цьому кожна подія повинна мати коефіцієнт не менше 1,4.

Якщо ви не новачок, але також маєте намір отримати заохочення для оновлення свого облікового запису для банківських операцій на 1xBet, ви можете скористатися акцією «Щасливої ​​п’ятниці». Саме в цей день робоче місце розраховує 100% бонусну пропозицію для поповнення. Щоб скористатися цією пропозицією, необхідно внести початковий внесок від 10 до 3000 грн, а рахунок покрити з 00:00 до 23:59 п’ятниці. Умови виведення тут такі ж, як і для першого депозиту 1xBet.

Так само на сайті 1xBet діє акція «Битва експресів». Щомісяця компанія роздає автомобіль Nissan GTR та численні інші цінні винагороди. Щоб скористатися цією пропозицією, потрібно зробити ставку на експрес з 3 подій. За кожну ставку накопичується бонус, який визначається за спеціальною формулою, що включає кількість подій, останній коефіцієнт і розмір ставки. Гравець, який зробив одну з найбільш виграшних ставок у 1xBet, може виграти новий транспортний засіб.

Також ви можете отримати бонус Ставка без ризику в 1xBet. Його можуть придбати нові клієнти бізнесу. Як тільки ви зареєструєтеся в букмекері, вам з’явиться одна безпечна ставка. Вибравши в обліковому записі ідеальний варіант, ви можете зробити ставку приблизно на 3000 грн, а якщо вона не зіграє, еквівалентна винагорода обов’язково буде зарахована на ваш рахунок. Якщо ставка виграє, BC обов’язково обчислить ваш виграш.

Отже, політику бонусних пропозицій компанії можна вважати хорошою. Тут надаються заохочення як для початківців, так і для досвідчених клієнтів.

Технічна підтримка 1xBet

Служба технічної підтримки на будь-якому робочому місці букмекера повинна добре працювати. Крім того, користувачі повинні мати достатню кількість методів взаємодії, щоб переконатися, що їх можна застосувати якомога швидше та легше. На щастя, у 1xBet немає жодних проблем з роботою технічної підтримки.

Служба технічної підтримки букмекерської контори 1xBet працює досить добре. Звичайний час дії тут 15 хвилин. У відгуках клієнти відзначають, що рішення технічної допомоги в фірмі дійсно допомагає вирішити проблеми, в тому числі з виведенням коштів, з доступом до рахунку, з тарифами тощо.

Ви можете спілкуватися з бізнесом різними способами. Почнемо з того, що це свого роду задати запит на головному веб-сайті. Він розташований на основній веб-сторінці, тому вам не потрібно входити в систему 1xBet, щоб написати експертам. Крім того, ви можете зв’язатися з технічною підтримкою електронною поштою – support@1xbet-team.com. Ви також можете зателефонувати за номером 0 800 501 993.

Техніка переказу та виведення коштів на 1xBet

Особи повинні отримати необхідну свободу під час поповнення та вилучення коштів. Крім того, це один із важливих стандартів при виборі букмекерської контори. На щастя, на 1xbet є багато можливостей для поповнення та виведення коштів. Ми пропонуємо вам стислий огляд рішень щодо довготривалого погашення.

По-перше, ви можете вносити або знімати гроші в 1xBet за допомогою платіжної картки. Букмекер працює з системами погашення Visa, MasterCard і Genius. Крім того, ви можете використовувати такі служби цифрових розрахунків, як:

  • Neteller.
  • Skrill.
  • Payeer.
  • Webmoney.
  • BPAY.
  • Sticpay.

Ще одна важлива перевага робочого середовища букмекера – підтримка криптовалюти. Загалом бізнес підтримує 25 монет, які складаються з біткойнів та ефіріуму.

Компанія використовує поповнення рахунку клієнтів і зняття коштів без комісії. Ви можете поповнити та зняти кошти в бізнесі всього за пару хвилин – максимальний час для поповнення або зняття за допомогою криптовалют або електронних гаманців становить лише 15 хвилин. Що стосується платіжної картки, покупка може бути відкладена на 7 днів.

В цілому букмекерська контора 1xBet стабільно виводить кошти. Навіть якщо затримки платежів відбуваються довше, ніж очікувалося, фірма вирішує ці проблеми. Підтвердження тут не вимагається, тому ви можете істотно заощадити час і вивести гроші відразу після реєстрації.

Щодо букмекерської контори

Букмекерська контора 1xBet фактично працює з 2016 року. Під час роботи бізнес подбав про те, щоб залучити понад 400 000 осіб. Проте, на жаль, інформація про себе організація не надає. Зокрема, невідомо, де зареєстрована керуюча організація, також невідома її інформація – свідоцтво про реєстрацію, юридична адреса тощо.

З іншого боку, у цій букмекерській конторі ви знайдете широкий вибір банків для спортивних і неспортивних заходів. Фірма також пропонує безліч інших відеоігор для ставок. Зокрема, є підприємство онлайн-гемблінгу, порти. Ви можете грати в лото, техаський холдем, ТОТО, телевізійні ігри та онлайн-спортивні заходи. Крім того, на інтернет-сайті та в додатку ви можете самостійно ознайомлюватися з результатами ігор і навіть спостерігати за ними онлайн.

Як робити ставки в 1xBet

Для того, щоб зробити ставку в букмекерській конторі, вам потрібно створити обліковий запис. В 1xBet реєстрація здійснюється одним із 4 способів:

  • В 1 клік.
  • За контактним номером.
  • Електронною поштою.
  • Через соціальні мережі.

Повна версія реєстрації – лише електронною поштою. Реєстрація в 1 клік, за номером телефону або через соціальні мережі вимагає входу в додаткові дані. При неповній реєстрації зняти гроші неможливо.

Після того, як ви фактично створили обліковий запис, вам потрібно увійти у свій особистий обліковий запис 1xBet і вибрати події, які вас захоплюють. Клацніть на коефіцієнти, після чого події відобразяться в полі Промокод у найкращій частині дисплея. У цьому полі ви побачите повні шанси та зможете вибрати вид ставки. Далі, натисніть на перемикач «Зробити ставку», після чого вона буде прийнята до обробки.

Сертифікат 1xBet

Компанія 1xBet працює на основі дозволу на букмекера, виданого в Кюрасао. Компанії був виданий документ № 8048/JAZ. На жаль, організація не надає інформацію про файл на своєму сайті, тому мені довелося шукати інформацію у відкритих джерелах. Відсутність інформації про сертифікат підприємства – це серйозний недолік. Інших законних даних на веб-сайті також немає.

Мобільна версія та додаток

Компанія 1xBet має мобільну версію sait, яка надзвичайно добре виконана. Набір функцій в ньому повністю відповідає основному, мобільна варіація дійсно проста у використанні і має відмінний дизайн. Він налаштований для всіх типів мобільних веб-браузерів для Android та iOS. Ви можете зайти як з телефону, так і з планшетного комп’ютера.

Крім того, ви можете завантажити та встановити основну програму 1xBet. Office пропонує версії для Android та iOS. Додаток 1xBet можна завантажити на iPhone з офісного інтернет-сайту або прямо з AppStore. Однак, якщо у вас є Android, програма доступна лише на офіційному веб-сайті робочого місця, оскільки Google Play не дозволяє використовувати програми такого типу. Перед завантаженням і встановленням потрібно дозволити в налаштуваннях налаштування додатків від сторонніх розробників, а не з маркету.

Обидві програми зроблені досить якісно, ​​відгуки про них чудові. Вони мають ті самі функції, що й на веб-сайті.

Add Your Comment